C9 Lemonnation končí kariéru a CLG mění midaře

06.11.2015 08:45
CLG mění midaře a Cloud9 hledá nové hráče.


Counter Logic Gaming



Vítězové posledního ročníku NA LCS se rozhodli udělat ve svých řadách jednu velkou změnu. Z pozice náhradníka se do základní sestavy dostává korejec Jae-hyun "Huhi" Choi který nahradí současného midaře, kterým je američan Eugene "Pobelter" Park.

I když Huhi ještě s týmem nehrál oficiální zápas, má prý na výsledcích svého týmu stejný podíl, jako hráči ze základní sestavy. S týmem už je několik měsíců a tvrdě pracuje.

Pobelter se tak odsouvá na pozici náhradníka a CLG slibuje, že pro něj v příští sezóně najde co nejlepší pozici. Jestli to bude stále v dresu CLG však nebylo řečeno.

Zdroj: clgaming.net

Cloud 9



Také Cloud9 neuvidíme v příští sezóně ve stejné sestavě. Na stránkách týmu se objevila zpráva, že se hledá nový jungler nebo nový support.

Vzhledem k tomu, že Daerek "LemonNation" Hart se posouvá z role hráče do managementu týmu, Cloud9 vypsali nábor na nového junglera nebo supporta.

A kam tedy půjde Hai? To záleží na tom, koho Cloud9 přijmou. Pokud přijde do týmu support, Hai zůstane nadále v roli junglera, pokud však Cloud9 seženou kvalitního junglera, Hai se posune po bok Sneakyho na bot linku. Zdá se, že Haiův shot-calling je pro Cloud9 nepostradatelný.
 
 

 

—————

Zpět